15 Eylül 2009 Salı

Bir sene önceydi başladı aşkımız :)


Bir sene önce tam bugündü. Hiç unutmam desem yalan olur, zor hatırladım işin aslı. Pek sevgili blogcağızımın kırmızı kurdelasını 15 Eylül 2008’de kesmişim. Hiç de özel bir tarih olmamış, muhtemelen tarihe bakmadan açıvermişim. Pek de yalnızmışım o zamanlar, kendi kendime konuşmanın başka bir versiyonu, 3-5 kişiyle götürmüşüm işi.

Eeehh azizim, nerden nereye? Ahaha böyle deyince şimdi beni 1000 kişi izliyor gibi oldu, yok be hala aynı tas aynı hamam :D Gelen gidenden memnunuz, halimize şükrediyoruz, mesele bu.

Açılış tarihime özen göstermemişim fekat kendinden menkul bir özelliği var. O daaa, 15 Eylül’den sebeple blogum Terazi burcu. Haha, benim yükselenim de Terazi, ben Terazi’yi çok severim. Ve şimdi de konuyla ilgili bizi aydınlatması için Çilekli’yi çağırıyorum. Çilekliiii, anacım söyle bakalım benim blogumun burç yorumu nedir? Bu iş nereye varacak, herkes beni okuyacak mı, Zeki Müren de beni görecek mi? Hıı?

Velhasıl;Blogum 1 yaşında. Büyüklerinin ellerinden, küçüklerinin gözlerinden öper.

5 yorum:

Elalemin Akıllısı dedi ki...

Benim bloğun da yaşgünü geçmiş yahu, seninkini okuyunca fark ettim bak..Anem.

Zen dedi ki...

Biloğunun yeni yaşıı hayırlı uğurlu olsunnn :) Ne güzel de bir ismi var 'Pervane' :) Aklıma İskender Pala'nın bir sözü geldi...'Pervanesiz mum kuru ışıktan gayrı nedir ki ?...'

Pervane dedi ki...

@akıllım; ya evet :P

@Seinep; çoook teşekkür ederimm..
ben de çok seviyorum Pervane ismini :))
ayrıca ben bile bloguma giremezken gelip yorum bıraktığın için de teşekkür ederim :))

Zeugma dedi ki...

Nice yıllarda en güzel anılar, yazılar seninle olsun canım..

Yıldönümün tam da Blogger'ın tıkandığı zamana rastlamış, geç gördüm..
Sevgiler..

Unknown dedi ki...

özelden i-bildirivedimdi ama burdanda i-bildiivereyim :)

15 eylül 2008 tarihli haritada terazide stelyum var yani bloğunun haritasında terazi burcu hakim :) ay burcu aslan hafif egomtrak bide :) ama diplomatik ve tatlı dilli. he unutmadan venüsü de akrep çıktı bloğunun :) buda özelini çok açık yazmamanla alakalı olabilir bence.

mutlu bayramlar selvi boylum ay burcu balıkım ^-^