23 Kasım 2009 Pazartesi

Heyecan...

Sanki yıllar oldu bir şeyler yazmayalı. Yeni bir eve taşındık, yerleştik, interneti bağlattık derken bi de baktım internetsiz hayata hayat denebiliyormuş :) Kendimi sınadım ve internet bağımlısı olmadığım sonucuna mühür bastım.

E ama bir yere kadar canım, özledim mekanımı :)

Hmmm, blog kokusu miss gibi oh !

Evet taşındık, büyük bir site upuzun apartmanlar yığıntısı. Her binada bir köy dolusu insan. Büyük konuşmuş muydum bilmiyorum ama böyle bi yerde oturmayı hiç istemezdim eskiden beri. Altunizade’de 4 katlı apartmandan sonra 15 kat değişik geliyor. Yine 4. kattayız çok şükür ama bizim apartmanda resmen 14. katta oturan insanlar var ve kapıda 60 yazıyor :) Garip değil mi?

İşin kötüsü 23 gündür kimse hoş geldin demedi bize. Valla rahtsızım bu durumdan. Bir köy dolusu insan aynı binadayız, kimsenin kimseden haberi yok. Berbat. Al bak bir yozlaşma konusu daha. “Ah anacım eskiden böyle miydi” diye başlamanın tam yeridir yani..

Hmmm onu da geç, olaya gel. Büyük şeyler oluyor ey okur, beni bilene çok büyük bir şey. Vakti gelince yazılacak buraya...

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Sizin yeni eve "hoşgeldiniz"den önce: "Allah'ın emriyle..." diyecek olanlar mı gelecektir nedir :)) Hayırlı olsun canım yeni eviniz, orda olmasam da "hoşgelmişsinize" gelmiş bir komşu gibi düşün beni :)

Pervane dedi ki...

aynen öyle tatlım, çook ilginç bi hikayesi var ama anlatır mıyım bilmem ;)

canımcım hoşbulduk o zaman, sanırım çok kalmıycam bu evde ;) ilerde tekrar bi evin hayırlı olsun muhabbeti çeviririz inşallah :)

sevgiler..

ahmetalper dedi ki...

Hayırlı olsun yeni eviniz

ahmetalper dedi ki...

Oyala bizi newtonu görüp, beğenip, bende kendi bloguma ekledim...İzinsiz eklediğim için özür dilerim.Eğer almama kızdıysanız; bana mail veya bloga bır yorumda bulunmanız yeterlidir. İyi bloglamalar

Pervane dedi ki...

@ahmet; est. al buyur tepe tepe kullan, paylaşımcı insanımdır :)

teşekkürler :)

ahmetalper dedi ki...

Paylaşımcı insan teşekkürler:)

Zeugma dedi ki...

Vakti gelince yazılacak şey hakkında ilk aklıma gelen var ama söylemeyeceğim :))

Pervanem, bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesini diliyorum.
Sevgilerimle...

Pervane dedi ki...

Zeugmacım, bayram dileklerine teşekkür ediyorum, bilmukabele :)

Sanırım doğru tahmin, insanın aklına hemen geliverir zaten bunlar :) Bana dua ettiğini biliyorum canım, devam edersen çok sevinirim :)

Sevgiler...

UÇURTMA;) dedi ki...

Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, en güzel günleri burada geçirmeniz temennisiyle...
Seni buralarda görmek güzel:)