14 Ocak 2009 Çarşamba

sakıncalı










bu listenin tamamında (317 ürün) kullandığım 11 ürün vardı, bu sayının azlığına şükrediyorum. 11 ürünün 8'ini bilmiyordum, 3'ünü ben seçmiyordum, vazgeçmek zor olmayacak. 6 yıldır zaten bunların çoğunu bilinçli olarak boykot ediyorum, bir kısmını da bilmeyip, zaten kullanmıyordum. microsoft olayını da ne yapacağız bilmiyorum.
bu da mimdi. mim paslama işini sevmedim ben, alan var almayan var. teklif yok isteyen alsın.

4 yorum:

Bal küpü dedi ki...

Derli toplu güzel bir liste, duymadığım isimler var sağolun.

Adsız dedi ki...

bunların hepsini böyle akılda tutmak çok zor yeni edindiğim bir bilgiye göre israil ürünlerinin barkod numarasının hepsi 729 la başlıyormuş bu yüzden alınan ürünlerde bunu aklımızda tutabilirsek bunda onların mıydı değilmiydi diye ikileme düşmeyiz sanırsam :)

Adsız dedi ki...

Allahım,adamlar ne kadar kaliteli mallar üretiyorlar değil mi? müslümanların evine giren malların çoğu israil ve amerikan ürünleri.bir de diyoruz ki filistin için ettiğimiz dualar niye kabul olmuyor.belki de bu yüzden!! israil ve amerikan mallarını boykot ederek onlara büyük bir darbe vurabiliriz. ama tabi nefsimize söz geçirebilirsek.

ZAMAN; DUA VE BOYKOT ZAMANIDIR!!!

Pervane dedi ki...

@san, haklısın iyi fikir, bu liste de işe görsellik katıyor, etkileyici oluyor.

@betül, tüketiciler birliği saldırıyı kınamayan firmaları web sitesinden yayınlamış ve ömür boyu boykota çağırmış. "bilinçli tüketici olsaydık işler bu noktaya gelmezdi" demişler.
yaparken iyisini yapıyorlar, yıkarken de tam yıkıyorlar, demişler, bunu bi düşünmek gerek.